Bátor és Gideon
0
Ezt a könyvet valószínűleg nem szabadott volna megjelentetnem...
2021.
okt. 26.

Ezt a könyvet valószínűleg nem szabadott volna megjelentetnem...

Erre jöttem rá tegnap reggel, ahogy a kismarosi bicikliúton futottam, szemben a széllel. Nem szabadott volna megjelentetnem, mert Bátor bizony én vagyok - így elég sokat elárulok magamról a történetben. És ezt egyáltalán nem tudtam írás közben. Pénteken kezdett el felsejleni, mikor a frissen kicsomagolt, színes, illatos Cudar időket végre nyomtatásban is elolvashattam (nagyjából ötvenedik alkalommal, de ezúttal úgy, hogy a legutóbbi olvasás nagyjából egy hónapja volt).

Tizenévesen csak úgy faltam a könyveit!
2021.
szept. 27.

Tizenévesen csak úgy faltam a könyveit!

Gondolom azért is, mert azt mondták, hogy "nem nekem való még". ???? Emlékszem, egyszer késő este a kádban olvastam egy különösen hátborzongató részt, a házban már mindenki lefeküdt. Éppen egy túlvilágról visszatérő családtag lépteinek neszét festette le nagyon alaposan King. Arra emlékszem még, hogy a szereplő talán pocsolyába lépett, mezítláb...

Így lett a mellékesen megemlített néniből főszereplő
2021.
szept. 26.

Így lett a mellékesen megemlített néniből főszereplő

Gyakran kérdezitek, hogy mennyire tervezek előre írás közben. Ez külön bejegyzést is megérne, írok is majd egyet erről. De itt van például Berta néni! Az ő neve csupán egyszer került elő az első könyvben, nem is gondoltam, hogy később fontos szerepe lesz. Az olvasói visszajelzésekből aztán hamar kiderült, hogy a gyerekek nagy kedvence lehet. Ugyanis sokan nevettek nagyot, amikor az idős asszony - botját elhajítva - átmászott a kerítésen. Vétek lett volna a második részben nem lecsapni ezt a labdát! ???? Íme az egyik főszereplő, akció közben! ????

Összesen: 3